středa 10. března 2010

Jarní louka

Lidé, kteří mě znají, vědí, že mou tvořivou láskou je především drát a šitým šperkům se spíš vyhýbám. Ovšem i já se někdy zblázním. Tenhle náramek jsem nosila v hlavě už dlouho (původně jako jednobarevnou variantu). A když jsem byla oslovena, zda bych neměla nápad pro jarní číslo časopisu Korálki, jehož téma je "jarní probuzení", naskočila mi okamžitě představa probouzející se přírody, zeleně, která se dere ven i přes hromádky zmrzlého sněhu. Zkombinovala jsem zelené pruhy a doplnila o rokajl se stříbrným průtahem a čiré ohňovky. Zkusila jsem ztvárnit své vzpomínky na probouzející se jaro, tak jak si ho pamatuji z dětství, z chalupy na horách.

A samozřejmě si plním své rozhodnutí ohledně projektů pro časopis. Náramek bude následovat vánoční andílky. Věnuji jej o.s. Zrnka, aby udělal radost i jinde.



Podmínky na focení bylo doma příšerné a moje fotky pořád nějak nevycházeli, proto děkuji Šárce - Rooye za poskytnutí fotky, kterou dělala pro časopis.


Pro lepší představu náramek je široký 9cm a jeho obvod je cca 20 cm. Pevné pruhy jsou spojeny korálky na pružence, takže se dá natáhnout přes ruku.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

je fakt nádhernej!!!
Marietta