pátek 22. února 2013

Korunka pro princeznu

Už před nějakým časem jsem dostala otázku, zda bych nedokázala udělat z korálků princeznovskou korunku. Řekla jsem že asi ano, a že to zkusím. Jenže v nelehké situaci byla korunka ne přímo zapomenuta, ale odsunuta do pozadi. A po připomenutí zase pro  změnu z jiné strany, jsem se rozhodla do ní pustit.

Pokus č. 1 - po půlce jsem odložila protože byl divný, následoval pokus č. 2 s jiným drátem a trošku jiným postupme a opět byl v půlce dán stranou. Možná kdybych ji dokončila, nemuselo dojít na pokus 3, kdy jsem korunku dokončila a zjistila, že výsledek není úplně dle mých představ a vzala kleště, přestříhala drát a korunku rozebrala. Ale každý z těch pokusů mě poradil, co s předchozí chybou a tak došlo na č. 4 a tady už jsem byla spokojená, jen mi výsledná korunka přišla "chudá" a tak jsem místo ukončení pokračovala ještě ohňovkami, tak aby ty cípy byly bohatší.

A tady je výsledek - korunka pro malou princeznu. Svojí majitelku už má


4 komentáře:

Ajka řekl(a)...

Jé, ta je nádherná....
Ajka

Martina Janečková řekl(a)...

Máte moc hezkou korunku! Před nedávnem jsem se párkrát také o korunku pokoušela, bohužel jsem nebyla s žádným pokusem spokojena a tak jsem to nakonec vzdala. Korálková korunka se mi zdála příliš těžká, korunka z plastových korálků zase vůbec nedržela tvar. Mohla bych se prosím zeptat, jak drží korunka Vám? Jak jste vymyslela připevnění na hlavu? Moc děkuji. Martina

Marti - Norreen řekl(a)...

Tak na fotkách je korunka jen "nasazená" kvůli focení. TAkže nepadají v úvahu žádné pohyby. Jinak je k ní přidělaná průhledná gumička a momentálně se snažím vymyslet řešení s hřebínkem.

Martina Janečková řekl(a)...

Děkuji za tipy