pondělí 8. dubna 2013

Sluníčko, sluníčko ...

Sluníčko se stále někde schovává a tak jsem si ho musela trošku přivolat. V pátek jsem našla ve schránce obálku od společnosti Preciosa Ornela se vzorky korálků twin a solo v odstínech žluté a tak jsem přidala žlutý rokajl z "kouzelné krabičky" ze zásob vyndala hnědé rivolky a udělala sluníčkové náušnice. A to by bylo, aby konečně to jarní sluníčko nevykouklo.


středa 3. dubna 2013

Veselé Vánoce ...

Ne opravdu jsem se nezbláznila. Vím, že teď byli velikonoce, i když podle počasí to zrovna nevypadalo.
26. 3. jsem obdržela následující email

Congratulations!

You have been chosen as one of this month’s four lucky participants from among all those who joined our world-wide BEADS FOR BLOG POST campaign.

A package with 1000 grams of beads and seed beads is being prepared and will be sent to you within the next several days.

We hope our fine Preciosa Traditional Czech Beads provide you with many happy hours of creative beading! 

A když jsem dorazila domů z nákupu našla jsem ve schránce oznámení o zásilce. Normálně jsem člověk celkem pohodlný a pro jakoukoli jinou zásilku bych si v klidu zašla druhý den, eventuelně až bych měla cestu. Ale pro korálky jsem musela hned ten den.




A opravdu jsem si připadala jako malé dítě u vánočního stromečku, tak nedočkavě jsem začala vybalovat. A hned na začátku na mě vykoukla podložka a desky se spoustou návodů...



A na závěr to nejlepší, kilo korálků a k tomu dárky. A můžete si všimnout, že jsem nebyla sama, kdo se těšil, ty malé ručičky už jsou připravené se pěkně porochnit. Ve finále dostal šňůrku na klíče a včera i dnes s ní celý den důležitě chodil.



A já se už druhý den pěkně přehrabávám v obsahu balíčku. Jsem ráda, že jsem se do Beads for blogpost zapojila. Společnosti Preciosa Ornela děkuju za dárky a už se těším, jak budu postupně tvořit.